

- Когато работиш толкова, колкото да не те уволнят, и почиваш толкова, че да не те изгонят от вкъщи.

- Уау! Защо?
- Защото ми довършваш изреченията и ми четеш мислите... а понякога и историята в браузъра...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вкусни и сочни гнезда с пълнеж
С тях поднесете и домашен хляб, с който да топите. Става неустоимо вкусно
"Изровихме" този популярен в миналото сладкиш и решихме да ви го припомним, защото определено е нещо, което си заслужава да приготвите
Крайният резултат ще ви остави без думи - изключително ароматен, с характерния вкус на картофи и една приятна нотка на тиквички
Меки като памук и неустоимо вкусни
Най-добре е да приготвите гозбата със свинско месо, но нищо не пречи да използвате пилешко, телешко, заешко или каквото месо в момента имаме под ръка
Апетитни, ароматни, с хрупкава външност и сочна плънка отвътре
За нула време се прави и може да я хапвате за закуска, обяд и дори – вечеря
Направата й съвсем не е сложна и всеки би се справил с приготвянето на питката
Може да се приготви с различни сосове, от тиквички до сирена, доматен сос, къри